Criterii de alegere a halelor de închiriat în Brașov

Facebook           Instagram          LinkedIn

MODULIS. Parc logistic în Brașov

Cel mai recent proiect dezvoltat de QUALIS se bazează pe conceptul de producție și depozitare de proximitate și se concretizează sub forma unui parc logistic ce include multiple elemente de sustenabilitate. MODULIS vine cu un concept inedit, cu 10 hale clasa A, ușor de compartimentat, în funcție de particularitățile beneficiarului.

Întregul proiect va fi amenajat în municipiul Brașov, pe un teren de 45.675 mp. MODULIS va fi dezvoltat pe strada Narciselor și va avea o suprafață închiriabilă de 19.880 mp. Cele 10 hale au o structură modulară, iar suprafețele disponibile vor avea de la 660 mp la 2.000 mp. QUALIS va integra în acest proiect logistic și cel mai mare HUB fast-charge pentru încărcarea rapidă a mașinilor electrice. 20 de stații cu toate porturile de încărcare uzuale vor contribui la încărcarea rapidă a tuturor tipurilor de mașini electrice/plug-in hibrid. Facilitatea va fi disponibilă atât pentru brașoveni, cât și pentru cei aflați în tranzit.

Locul în care companiile desfășoară activități de producție sau depozitare trebuie ales foarte bine, cu gândul la condițiile de lucru din halele de închiriat Brașov alese și, mai ales, la ușurința accesului la ele. Totul poate fi hotărât în urma bifării următoarelor criterii de alegere a acestor spații industriale.

Amplasamentul halelor de închiriat

Parcul logistic unde se regăsesc halele disponibile pentru închiriere trebuie amplasat într-o zonă unde și de unde se ajunge relativ ușor. Sunt hale de închiriat în Brașov greu accesibile cu transportul în comun, spre exemplu, altele la care se ajunge repede din stația de autobuz dar din care este dificil să ajungi cu tirul pe Șoseaua de Centură a Brașovului, pentru a intra în logica transportului național și internațional de mărfuri.

Facilitățile, dotările, accesul facil

Pardoseala elicopterizată este rezistentă. Dacă mai este și armată cu ace metalice, prin care să poată fi susținute sarcini utile de mai multe tone pe metru pătrat, atunci este și mai bine. În prezent, lumina naturală poate intra și în interiorul acestei construcții, grație luminatoarelor care pot fi amplasate pe acoperiș. Brașovul țintește să devină Capitala Verde a țării – de ce n-ar ținti tot spre această titulatură și dezvoltatorii viitoarelor hale de închiriat de la Brașov sau administratorii celor existente? Chiriașii din hale se vor putea bucura de autonomie energetică obținută printr-o metodă nepoluantă.

Hale de închiriat modulare

Halele industriale construite mai demult încep să își arate limitele dacă nu trec prin lucrări de modernizare. Sunt azi depozite de închiriat în Brașov care arată destul de bine și care se bucură de interes din partea firmelor ce caută noi căi logistice de dezvoltare a afacerilor lor. Acestea prezintă îmbunătățiri firești, pentru aducerea spațiilor la standardele actuale în domeniu. Mai greu pentru ele să rămână atractive dacă, spre exemplu, prezintă facilități de apreciat dar și probleme de compartimentare a vastelor suprafețe. Clienții care au nevoie de numai 600 sau 1.000 mp într-o hală dublă ca suprafață vor dori să se poată separa cumva de cealaltă jumătate. De aceea structurile halelor din parcul dezvoltat de noi sunt modulare și pot fi compartimentate în funcție de specificul chiriașilor.

De preferat sunt construcțiile noi

În decizia de alegere a spațiului industrial sau de depozitare va cântări și anul construcției halei respective, a înființării parcului industrial. Noile soluții constructive și materialele de construcții vor fi cu certitudine prezente în construcțiile recente. În plus, halele din acest proiect sunt autorizate ISU și respectă toate normativele în vigoare.

Este cazul complexului de hale de închiriat din Brașov denumit MODULIS, care aduce o serie de noutăți în materie – inclusiv 20 de stații de încărcare pentru viitoarele mașini electrice care vor parca aici. Este un parc logistic cu dotări de ultimă generație, gândit să contribuie la dezvoltarea sustenabilă a afacerilor din regiune.

Acasă

Qualis 1

Qualis 2

Blog

Contact