De ce Qualis?

Conceptul Qualis II proiectează o atmosferă vibrantă și relaxantă. Construim un produs altfel, care să completeze, să armonizeze și să aducă împlinire celor care aleg să locuiască aici.

Facebook           Instagram          LinkedIn

Qualis. Gândit Pentru o Viață mai bună.

Gândit să ofere rezidenților o viață mai bună, proiectul Qualis II beneficiază de un concept arhitectural inedit și de o poziționare excelentă în cartierul Tractorul.

Cele patru zone de relaxare cu tematici diferite, pista de alergare suspendată și locurile de joacă pentru cei mici contribuie la o stare de bine, pentru ca tu să te poți bucura de timp de calitate împreună cu cei dragi.​

Pozitionare

Poziționare

Situat aproape de tot ceea ce contează pentru tine și familia ta, într-un cartier aflat în plină dezvoltare. Ai acces facil la mijloacele de transport în comun.

Asset 2

Pentru prezent și viitor

Construim responsabil locuința la care ai visat întotdeauna, utilizând materiale și tehnologii de ultimă generație. Ca să te bucuri de ea pe termen lung.

Plată

Modalități de plată

Optează pentru plata în tranșe sau credit imobiliar dacă ai planificate și alte investiții sau achită integral în avans dacă vizezi cel mai mic preț.

Qualis. Un concept pentru prezent și viitor.

Localizarea proiectului este importantă, fie că alegi să locuiești la Qualis II sau te gândești la o investiție.

Conceptul este unul inovator, menit să ofere rezidenților confort, modernitate și intimitate, prin proiectarea unor zone de relaxare în interiorul complexului. Facilitățile completează arhitectura futuristă și finisajele deosebite, crescând standardul de calitate pe piața rezidențială. Pentru cei interesați să dezvolte o afacere sau servicii pentru locatari, am prevăzut în proiect o zonă dedicată spațiilor comerciale, la parter.

CONCEPT

Hai la Qualis II să descoperi un proiect altfel și să îți alegi apartamentul potrivit pentru tine.

Echipamentele outdoor și spațiile comune amenajate după ultimele tendințe în design au rolul de a-ți îmbunătății starea de spirit în drum spre casă. Lifturile moderne, culorile neutre, lumina ambientală, texturile atent alese vor contribui la starea de bine.

scooter

Pentru o viață activă

Îți plac drumețiile montane sau sporturile de iarnă? Nu îți face griji pentru bicicleta ta sau echipamentul sportiv. Am prevăzut un spațiu de depozitare dedicat în fiecare bloc, cu acces securizat.

bus

Mobilitate urbană

Acces facil către orice punct de interes din Brașov, atât cu mijloacele de transport în comun, cât și cu mașina. Stația RAT Brașov este situată la câțiva pași. Accesul către Centura ocolitoare se face pe strada 13 Decembrie.

Asset 18

Zone pentru recreere

Parcul Sportiv Tractorul este situat la 1 km de complex. În cadrul său se află o bază sportivă, cu două terenuri de fotbal și unul de minifotbal, o pistă pentru role și o zonă de fitness în aer liber. 

parking

Locuri de parcare

Mobilitatea este importantă, iar mașina ta este în siguranță la Qualis II. Am prevăzut în proiect locuri de parcare acoperite, cu suprafețe generoase, dar și locuri de parcare neacoperite situate la câțiva metri de cele cinci imobile.

Asset 7

Puncte de interes

Tu alegi… Ai spații comerciale și servicii la parterul blocurilor, iar în imediata apropiere un centru comercial cu magazine și cafenele, hypermarket, cinematograf, magazine mob&deco și săli de fitness. Accesul la grădinițe, școli sau unități medicale este facil.