Qualis – câştigătorul premiului Best Strategic Investor la Gala Elitele Real Estate

Facebook           Instagram          LinkedIn

Dezvoltatorul QUALIS a fost desemnat câştigătorul premiului Best Strategic Investor la Gala Elitele Real Estate organizată de publicația The Times, Investing in Property la București.

Echipa editorială Investing in Property România a premiat QUALIS Properties pentru activitatea investițională din anul 2020Nominalizarea a fost făcută pe baza informațiilor și datelor colectate din piață. Ulterior acestea au fost analizate și evaluate de către un juriu independent, format din profesioniști cu experiență în domeniul real estate, alături de membrii echipei editoriale The Times, Investing in Propery.

Dezvoltatorul brașovean a prezentat în 2020 o activitate investițională puternică. Anul trecut compania a vândut integral ansamblul QUALIS II, a demarat extinderea proiectului QUALIS I, ajungând la peste 740 de apartamente în Brașov. S-au făcut primele demersuri pentru achiziționarea unui teren situat într-o zonă centrală din Brașov, precum și a unui teren pentru realizarea primului său proiect industrial.

QUALIS a primit premiul pentru investitorul strategic al anului. Dragoș Țigău, manager general al companiei, a povestit audienței cum a reușit să atragă 2.1 milioane de euro prin plasament privat de obligațiuni pentru dezvoltările imobiliare. QUALIS Properties a derulat în luna ianuarie 2021 un plasament privat prin care a atras de la investitori aproape 2.1 milioane euro, prin vânzarea de obligațiuni cu maturitate de 3 ani și o dobândă fixă de 9% p.a., plătibilă trimestrial.

Acasă

Qualis 1

Qualis 2

Blog

Contact