Qualis II, la pas prin șantier. Stadiul lucrărilor pentru ansamblul de pe strada 13 Decembrie 127

Facebook           Instagram          LinkedIn

Ne-am propus din acest an să îți oferim periodic un tur de șantier, ca să poți urmări mai ușor evoluția lucrărilor din proiectul Qualis II. Te așteptăm oricând la vizionare, cu programare în prealabil și păstrând măsurile de siguranță necesare. Dacă distanța este un impediment, atunci acest video îți va fi util. Complexul de locuințe Qualis II din Tractorul cuprinde 5 imobile cu regim de înălțime P+8+R și însumează 298 de unități locative. La parter am prevăzut 1000 mp de spații comerciale ce vor deservi comunitatea.

Pe parcursul anului 2020 s-a lucrat constant pe șantierul de pe strada 13 Decembrie, din dorința de a respecta graficul de lucrări, însă am luat toate măsurile pentru respectarea normelor de protecție impuse de autorități cu scopul de a evita apariția unor probleme de sănătate în rândul angajaților și colaboratorilor. Lucrările la primele trei clădiri sunt avansate, iar până la 31 ianuarie 2021 peste 90% dintre apartamentele din primul bloc au fost recepționate. Celelalte două imobile vor fi predate pe parcursul anului 2021, iar ultimele două blocuri vor fi finalizate anul viitor.

În prezent se execută lucrări exterioare și la amenajarea locurilor de parcare situate în apropierea primelor două blocuri. 60% dintre locurile de parcare din proiect sunt acoperite.

Pentru a fi la curent cu noutățile, urmărește-ne periodic pe Blog și pe rețelele sociale.

Acasă

Qualis 1

Qualis 2

Blog

Contact