Penthouse-ul ideal pentru stilul tău de viață

Facebook           Instagram          LinkedIn

Un apartament de lux situat la etajul 9 al blocurilor din Qualis II, complex rezidențial amplasat într-o zonă aflată în plină dezvoltare din Brașov, este exact ce se potrivește stilului tău de viață modern, sofisticat și activ.

Spațiul generos de 108 mp al apartamentului Penthouse este perfect pentru a crea locuința dorită, oferind diferite posibilități de compartimentare și configurare. Lasă frâu liber imaginației și proiectează fiecare detaliu al locuinței tale de vis, pentru a crea acasă o sursă de energie și relaxare în fiecare zi, un loc unde te simți în siguranța, unde te bucuri de confort, unde este o bucurie să trăiești.

Spațiile vitrate generoase ale apartamentului Penthouse pun în valoare lumina naturală pentru ca tu sa te bucuri de ea de-a lungul zilei, începând de la răsăritul soarelui. Apartamentul Penthouse iți oferă o priveliște unică asupra orașului, fiind conceput pentru a deveni oaza ta de relaxare la câteva minute distanță de centrul Brașovului. Priveliștea asupra munților întregește experiența de a trăi într-un complex rezidențial modern, cu numeroase facilități.

Terasele de 36 mp și 18.4 mp îți oferă oportunitatea amenajării unei grădini și a unui spațiu de relaxare elegant, ideale pentru momentele de liniște din fiecare zi sau pentru a-ți savura cafeaua dimineața.

Zona de zi – bucătărie, living și zona de luat masa – depășește 40 mp utili, creând un spațiu flexibil și confortabil. Libertatea de a te bucura de spațiu, în fiecare zi, fără compromisuri, reprezintă unul dintre avantajele apartamentului de tip Penthouse. In acest apartament ai satisfacția confortului la superlativ. Iar fiecare membru al familiei se poate bucura de intimitate și de spațiul său. Designul rămâne la latitudinea ta și poate pune în evidență imaginea spațiului, de aceea este vital să iei în considerare fiecare detaliu pentru a obține armonie.

Locația este una excelentă, în proximitatea centrului comercial Coresi, cu hypermarket și magazine în apropiere, parcul Sportiv Tractorul la câțiva pași și conectare rapidă la fluxurile comerciale și de transport! Pe lângă locație, conceptul este unitar și ieșit din rutina noilor dezvoltări imobiliare.

Atât la exterior cât și la interior vei găsi o notă de calitate ridicată. Spațiile interioare sunt atent gândite și amenajate, liftul este unul modern și încăpător. Să nu uităm de facilitățile outdoor, zonele de relaxare și pista de alergare suspendată.

Ți-am stârnit interesul? Lasă-ne un mesaj și programăm o vizionare în cel mai scurt timp…

Acasă

Qualis 1

Qualis 2

Blog

Contact