Qualis I. Proiect construit cu pasiune și respect pentru oameni. În Brașov

11 Mai 2020. Ziua de astăzi înseamnă mai mult decât începutul unei săptămâni. În această zi, locatarii Blocului 5 din complexul rezidențial Qualis1 încep o nouă viață, iar noi, terminăm etapa I a proiectului care ne-a consacrat – prima noastră dezvoltare imobiliară #pentruoameni.

Facebook           Instagram          LinkedIn

11 Mai 2020. Ziua de astăzi înseamnă mai mult decât începutul unei săptămâni. În această zi, locatarii Blocului 5 din complexul rezidențial Qualis I încep o nouă viață, iar noi, terminăm etapa I a proiectului care ne-a consacrat – prima noastră dezvoltare imobiliară gândită pentru o viață mai bună. 

O poveste care a început #normal

Proiectul Qualis I a început din dorința de a oferi o alternativă tuturor celor care doreau o locuință care să îi reprezinte; o alternativă a calității, a construcțiilor, a ”normalului” într-o piață plină de ”merge și așa”. Astfel, în 2017 am început construcția, iar în 2018 am predat primele apartamente marca Qualis și am început să scriem, alături de clienții noștri, povestea care își urmează cursul și astăzi.

Spații verzi și locuri de parcare pentru toată lumea. Ceva #normal.

Până în prezent, am vândut integral faza I a proiectului Qualis I, care însumează 170 de unități locative, cu un regim de înălțime redus, respectiv parter și patru etaje.

La finalul anului 2018 am demarat construcția celorlalte 3 blocuri cu predare în anul 2019 și 2020, formate din 110 de spații locative.

Emoția primelor apartamente predate și reacțiile clienților noștri, atunci când au intrat pentru întâia dată în noua lor casă, rămân pentru noi, echipa Qualis, o forță care ne determină în fiecare zi să ne autodepășim. 

Între timp, proiectul s-a dezvoltat iar astăzi, ne bucurăm să putem preda la timp, ultimul bloc prevăzut în proiect, Blocul 5.

Bucuria din ochii lor atunci când au recepționat apartamentele a fost confirmarea că și în România poți construi #normal, că termenele de execuție și de predare nu sunt doar informative, ci o expresie a încrederii reciproce, iar calitatea nu este o extraopțiune extrem de scumpă și exclusivistă, ci norma noastră de lucru. 

Locuitorii Qualis Brașov. Motivația care ne face să dăm tot ce avem mai bun. Construim pentru oameni.

Proiecte dezvoltate cu pasiune pentru oameni

Cum arată un proiect imobiliar dezvoltat de echipa Qualis? Care este raportul dintre promisiune și realitate? Pentru noi este egal. Iar astăzi, comunitatea Qualis s-a mărit cu încă 40 de familii gata să înceapă viața pe care au visat-o.

Proiectele Qualis Brașov sunt poziționate astfel încât tu să te poți bucura pe deplin de timpul petrecut acasă.
Spații utilitare cu stil. #normal înseamnă să tratezi totul cu aceași atenție și pasiune.

Va urma…

Povestea Qualis I nu se oprește aici. În anul 2020 ne dorim să începem continuarea acestei povești de succes pentru că noi credem că fiecare proiect pe care îl dezvoltăm vine cu o energie aparte. Iar lecțiile învățate pe parcursul acestui proiect au venit, în special, din partea celor care au crezut în noi: rezidenții ansamblului Qualis I. De la ei am învățat că atunci când îți asumi comunitatea, lucrurile pot fi bune pentru toți. Că oameni în vârstă pot privi cu zâmbetul pe buze familiile tinere și pline de jovialitate, că cei mici se pot bucura de viață și de spațiile special amenajate pentru ei, fără a-i deranja pe ceilalți, sau că distracția este acceptată de toți atunci când are loc într-un cadru guvernat de respect și bun simț.

Credem că povestea Qualis poate fi și povestea ta. Iar dacă vrei să faci parte dintr-o comunitate unică în Brașov, rămâi alături de noi. Lansăm în curând o nouă etapă… Nu uităm nici de cei mici, pregătim pentru ei un loc de joacă dinamic și atractiv.

Acasă

Qualis 1

Qualis 2

Blog

Contact