Bucură-te de aerul curat, de pe terasa apartamentului tău! Cum îți poți amenaja balconul

Facebook           Instagram          LinkedIn

Căldură, soare, aer curat și o atmosferă intimă – te poți bucura din plin de sezonul cald, chiar de pe balconul tău, iar noi dorim să îți oferim câteva idei prin care poți pune amprenta personalității tale pe terasa apartamentului Qualis.

Dacă ai terminat de amenajat și decorat interiorul apartamentului tău Qualis, atunci este momentul să îți îndrepți atenția și spre partea exterioară, deoarece terasa se poate transforma într-un loc de escapadă atunci când dorești momente de relaxare în aer liber, sau de ce nu, o zi de plajă.

Încorporează elementele naturii pe terasa ta

Foc

Pentru un sentiment de intimitate, apropiere, căldură, focul este elementul care unește oamenii și de ce nu, îl poți aduce pe terasa apartamentului tău. În magazinele de bricolaj găsești torțe pe care le poți așeza simetric, de jur împrejurul terasei și le poți aprinde seara, în timp ce bei un pahar de vin cu prietenii tăi.

Aer

Pentru a intensifica puterea aerului și a-i acorda atenția cuvenită, poți pune pe terasa ta plante cu frunze, sau plante înalte, care se vor mișca în bătaia vântului (ai grijă, însă să le amplasezi în locuri strategice, pentru a fi ferite în situații de furtuni puternice).

Pământ

Cu toate că ne bucurăm de confortul apartamentelor Qualis, de amplasarea lor în inima orașului, este bine, pentru mentalul nostru să aducem elementele naturale cât mai aproape de noi. De aceea, pe terasa apartamentului tău poți planta, în jardiniere amplasate de jur împrejurul terasei, diverse plante – fie ele aromatice (busuioc, pătrunjel, oregano, mentă), sau chiar legume ori fructe (zmeură, căpșuni, portocali) – pe care să le îngrijești și care să rodească.

Mobilier Confortabil

Un alt pas care ajută la crearea unei atmosfere plăcute pe terasă este alegerea mobilierului. Dacă spațiul îți permite, poți amplasa pe terasă o canapea de două locuri, ori un balansoar, sau de ce nu, un hamac în care te poți relaxa citind, sau savurând un pahar de vin. Seturile de grădină, formate din scaune, sau fotolii sunt de asemenea o alegere inspirată, însă trebuie să fie în ton cu celelalte elemente decorative: perne, covor, lumini – întregind astfel spațiul tău exterior. Nu îți recomandăm să mergi pe variante de mobilier din plastic, ci alege scaune sau chaise longue-uri din ratan, sau bambus pentru naturalețea și delicatețea transmise de amenajarea colțului tău de terasă.

Tratează amenajarea terasei ca pe orice altă încăpere a locuinței tale, iar accesoriile pe care le vei adăuga vor fi o extensie a personalității tale, asemenea unei amprente care își găsește locul în fiecare cameră a apartamentului tău. Ne place să ne gândim la toate aspectele care ți-ar putea înfrumuseța și îmbunătăți viața, pentru că așa este #normal.

Noi, la Qualis, contruim pentru oamenii ca tine!

Acasă

Qualis 1

Qualis 2

Blog

Contact