Facebook           Instagram          LinkedIn

Modernitate și calitate

Modernitate și calitate

Apartamentele din Qualis I reprezintă locuința ideală pentru tine și familia ta, dar și o investiție inspirată fiind pretabile pentru închiriere pe termen lung.

Localizare

Localizare

Situat la intersecția străzilor Ioan Popasu și 1 Decembrie 1918, în Tractorul, Qualis I cuprinde 170 de apartamente finalizate și alte 276 de unități în stadiu de proiect

Gândit pentru tine

Gândit pentru tine

Am proiectat spații eficiente care să se plieze pe stilul tău de viață, o zonă de relaxare cu loc de joacă, pistă de alergare, dar și 1 000 mp de spații comerciale.

QUALIS I

Gândit pentru o viaţă mai bună

Qualis I reprezintă mixul perfect dintre liniștea cartierului și dinamismul urban. Situat în Tractorul, într-o zonă aerisită, cu case și imobile cu regim redus de înălțime.

 

 

170 de apartamente sunt date în folosință, iar alte 276 de unități își vor găsi beneficiarii în următorii doi ani.

Tipuri de apartamente

Ansamblul oferă 276 de apartamente, cu diverse compartimentări: garsoniere, studiouri, apartamente cu 2 și 3 camere, menite să îți aducă confortul de care ai nevoie și o viață mai bună!

Garsoniere

Preț începând de la 49.000€

Vezi mai mult →

Studiouri

Preț începând de la  

N/A

Sold out

Apartamente 2 camere

Preț începând de la 64.000€

Vezi mai mult →

Apartamente 3 camere

Preț începând de la 88.900€

Vezi mai mult →

AVANTAJE

Gândit pentru o viaţă mai bună

Prin achiziționarea unui apartament în Qualis I vei câștiga un stil de viață mai bun, te vei integra într-o comunitate restrânsă de oameni activi, moderni, preocupați de frumos, de o viață liniștită și în siguranță.

LOCALIZARE

Localizat în cartierul Tractorul din Brașov

Complexul Qualis I este situat la intersecția străzilor Ioan Popasu și 1 Decembrie 1918, într-o zonă aerisită, cu case și imobile tip vilă. Locație accesibilă din cartierul Tractorul, la câteva sute de metri de complexul sportiv Grand Fitness, la 5 minute de Auchan, Coresi Shopping Center sau Flanco, 10 minute până la Paradisul Acvatic.

 

La jumătate de oră distanță de viitorul Aeroport Internațional Brașov.

Planuri și
disponibilitate

Îți prezentăm planurile și disponibilitatea apartamentelor din Qualis I, situate în 3 imobile spațioase și moderne. 

Întregul proiect este desfășurat pe o suprafață de teren de 2.7 ha. Ansamblul va dispune de 3 clădiri noi, regim de înălțime P+6, având în total 276 de unități tip studio, garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere.

Citește mai mult →

Povestea
noastră

Ansamblul Qualis I este primul proiect dezvoltat de echipa noastră în Brașov, proiectat și construit la un standard de calitate înalt. Primele blocuri au fost deja date în folosință, iar planurile nu se opresc aici. Odată cu achiziționarea unui apartament în acest complex, te vei bucura de o viață mai bună și te vei integra într-o comunitate modernă.

Citește mai mult →

Abonează-te la noutăţi

Vrei să fii la curent cu noutățile? Abonează-te la newsletter-ul Qualis