Facebook           Instagram          LinkedIn

Modernitate și calitate

Modernitate și calitate

Apartamentele din Qualis I reprezintă locuința ideală pentru tine și familia ta, dar și o investiție inspirată fiind pretabile pentru închiriere pe termen lung.

Localizare

Localizare

Situat la intersecția străzilor Ioan Popasu și 1 Decembrie 1918, în Tractorul, Qualis I cuprinde 170 de apartamente finalizate și alte 263 de unități  în stadiu de proiect

Gândit pentru tine

Gândit pentru tine

Am proiectat spații eficiente care să se plieze pe stilul tău de viață, o zonă de relaxare cu loc de joacă, pistă de alergare, dar și 1 500 mp de spații comerciale.

QUALIS I

Gândit pentru o viaţă mai bună

Qualis I reprezintă mixul perfect dintre liniștea cartierului și dinamismul urban. Situat în Tractorul, într-o zonă aerisită, cu case și imobile cu regim redus de înălțime.

170 de apartamente sunt date în folosință, iar alte 263 de unități noi își vor găsi beneficiarii.

Tipuri de apartamente

Ansamblul oferă 276 de apartamente, cu diverse compartimentări: garsoniere, studiouri, apartamente cu 2 și 3 camere, menite să îți aducă confortul de care ai nevoie și o viață mai bună!

Garsoniere

Detalii →

Studiouri

Detalii →

Apartamente 2 camere

Detalii →

Apartamente 3 camere

Detalii →

AVANTAJE

Gândit pentru o viaţă mai bună

Prin achiziționarea unui apartament în Qualis I vei câștiga un stil de viață mai bun, te vei integra într-o comunitate restrânsă de oameni activi, moderni, preocupați de frumos, de o viață liniștită și în siguranță.

LOCALIZARE

Localizat în cartierul Tractorul din Brașov

Complexul Qualis I este situat la intersecția străzilor Ioan Popasu și 1 Decembrie 1918, într-o zonă aerisită, cu case și imobile tip vilă. Locație accesibilă din cartierul Tractorul, la câteva sute de metri de complexul sportiv Grand Fitness, la 5 minute de Auchan, Coresi Shopping Center sau Flanco, 10 minute până la Paradisul Acvatic.

 

La jumătate de oră distanță de viitorul Aeroport Internațional Brașov.

CONCEPT

O viață echilibrată

Localizat în Tractorul, Qualis I facilitează accesul către zonele comerciale și de agrement din Brașov, către Parcul Sportiv Tractorul sau către Dealul Lempeș. Ajungi cu ușurință în zonele de interes și îți poți desfășura cu ușurință activitățile zilnice!

Asset 18

Activități sportive și relaxare

Mai multă mișcare în timpul liber! Ansamblul dispune de pistă de alergare proprie pentru rezidenți, un parc tematic cu loc de joacă pentru copii și zone de relaxare și socializare outdoor.

parking

Loc de parcare

Toate tipurile de apartamente din blocurile 6, 7 și 8 au un loc de parcare prevăzut în preț. Poți opta și pentru al doilea loc de parcare exterior, situat în imediata apropiere a blocurilor.

Asset 20

Calitate și design

Atenția la detalii și designul, parteneriatele cu furnizori de renume, o echipă de arhitecți și designeri dedicată sunt doar câteva dintre motivele pentru care acest proiect marca Qualis nu poate fi decât un etalon pe piața rezidențială.

Spații
comerciale

Spațiile comerciale însumează 1500 mp și se pretează sferei de servicii dezvoltate în interesul rezidenților ansamblului Qualis I, dar și locatarilor din cartierul Tractorul. Dacă ai în plan să îți extinzi afacerea în această zonă, hai să stăm de vorbă!

Citește mai mult →

Povestea
noastră

Ansamblul Qualis I este primul proiect dezvoltat de echipa noastră în Brașov, proiectat și construit la un standard de calitate înalt. Primele blocuri au fost deja date în folosință, iar planurile nu se opresc aici. Ansamblul va dispune de 3 clădiri noi, regim de înălțime P+6 și de prima clădire dedicată pentru parcări din Brașov.

Citește mai mult →

Abonează-te la noutăţi

Vrei să fii la curent cu noutățile? Abonează-te la newsletter-ul Qualis