Facebook           Instagram          LinkedIn

Gândit pentru tine

Gândit pentru tine

Apartament modern, finisaje de top. Construim pentru tine locuința perfectă, locul unde poți petrece timp cu cei dragi.

Pentru prezent și viitor

Pentru prezent și viitor

Construit cu responsabilitate, utilizând tehnologii de ultimă generație. Pentru ca tu să te bucuri de el pe termen lung.

Localizare

Localizare

Situat în cea mai dinamică zonă din Brașov. Aproape de tot ceea ce contează pentru tine și familia ta.

QUALIS

Gândit pentru o viaţă mai bună

Ansamblul Qualis II beneficiază de un concept arhitectural modern. 298 de unități situate în cinci clădiri, cu regim de înălțime de 9 etaje. Locuri de parcare acoperite și neacoperite.

 

Apartamentele se predau la cheie, complet finisate, cu băi mobilate și iluminate ambiental.

Tipuri de apartamente

Am prevăzut în proiect garsoniere, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere și penthouse-uri situate la ultimul nivel.

Garsoniere

Vezi mai mult →

Apartamente 2 camere

Vezi mai mult →

Apartamente 3 camere

Vezi mai mult →

Apartamente Penthouse

Vezi mai mult →

AVANTAJE

Gândit pentru o viaţă mai bună

Locuind în complexul Qualis, te vei bucura de multe facilități ale zonei Tractorul, noul pol de interes al orașului, și vei economisi timp prețios pentru a-l petrece calitativ cu familia și prietenii tăi.

LOCALIZARE

Localizat în cea mai dinamică zonă din Brașov

Situat în cea mai dinamică zonă din Brașov Ansamblul Qualis II este situat în cartierul Tractorul, cea mai dinamică zonă din Brașov.

 

Accesul în complex se face din strada 13 Decembrie. Spațiile comerciale din proximitate, hypermarket-ul Auchan, restaurantele și cafenelele, magazinele din Coresi Shopping Resort, centrul fitness Belaqva și Parcul Sportiv creează contextul pentru activități sociale și de petrecere a timpului liber.

Disponibilitatea
apartamentelor

Atent proiectate de echipa de arhitecți, apartamentele moderne la care ai visat întotdeauna sunt acum disponibile în proiectul Qualis II. Compartimentate eficient și construite pentru un stil de viață dinamic, apartamentele din complex îți oferă confort și intimitate în fiecare moment al zilei. Alege locuința potrivită stilului tău.

Citește mai mult →

Povestea
noastră

Conceptul Qualis II este menit să proiecteze o atmosferă vibrantă și relaxantă. Standardul Qualis în construcții reflectă un mod de viață în care credem, pentru care lucrăm zi de zi și pe care îl îmbunătățim constant. Proiectăm și construim un produs altfel, care să completeze, să armonizeze și să aducă împlinire celor care aleg să locuiască aici.

Citește mai mult →

Abonează-te la noutăţile Qualis

Vrei să fii la curent cu noutățile? Abonează-te la newsletter-ul Qualis