Facebook           Instagram          LinkedIn

Gândit pentru tine

Gândit pentru tine

Apartament modern, finisaje de top. Construim pentru tine locuința perfectă, locul unde poți petrece timp cu cei dragi.

Pentru prezent și viitor

Pentru prezent și viitor

Construit cu responsabilitate, utilizând tehnologii de ultimă generație. Pentru ca tu să te bucuri de el pe termen lung.

Localizare

Localizare

Situat în cea mai dinamică zonă din Brașov. Aproape de tot ceea ce contează pentru tine și familia ta.

QUALIS II

Gândit pentru o viaţă mai bună

Ansamblul Qualis II beneficiază de un concept arhitectural modern. 298 de unități situate în cinci clădiri, cu regim de înălțime de 9 etaje. Locuri de parcare acoperite și neacoperite.

 

Apartamentele se predau la cheie, complet finisate, cu băi mobilate și iluminate ambiental.

Tipuri de apartamente

Am prevăzut în proiect garsoniere, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere și penthouse-uri situate la ultimul nivel.

Garsoniere

Apartamente 2 camere

Apartamente 3 camere

Apartamente Penthouse

AVANTAJE

Gândit pentru o viaţă mai bună

Locuind în complexul Qualis, te vei bucura de multe facilități ale zonei Tractorul, noul pol de interes al orașului, și vei economisi timp prețios pentru a-l petrece calitativ cu familia și prietenii tăi.

LOCALIZARE

Localizat în cea mai dinamică zonă din Brașov

Situat în cea mai dinamică zonă din Brașov Ansamblul Qualis II este situat în cartierul Tractorul, cea mai dinamică zonă din Brașov.

 

Accesul în complex se face din strada 13 Decembrie. Spațiile comerciale din proximitate, hypermarket-ul Auchan, restaurantele și cafenelele, magazinele din Coresi Shopping Resort, centrul fitness Belaqva și Parcul Sportiv creează contextul pentru activități sociale și de petrecere a timpului liber.

Spații
comerciale

Spațiile comerciale se pretează sferei de servicii dezvoltate în interesul rezidenților ansamblului Qualis II, dar și locatarilor din proximitate. Cele 18 unități de pe Aleea Qualis însumează 1 000 mp.

Citește mai mult →

Povestea
noastră

Conceptul Qualis II este menit să proiecteze o atmosferă vibrantă și relaxantă. Standardul Qualis în construcții reflectă un mod de viață în care credem, pentru care lucrăm zi de zi și pe care îl îmbunătățim constant. Proiectăm și construim un produs altfel, care să completeze, să armonizeze și să aducă împlinire celor care aleg să locuiască aici.

Citește mai mult →

Abonează-te la noutăţile Qualis

Vrei să fii la curent cu noutățile? Abonează-te la newsletter-ul Qualis

CONCEPT

Qualis II, un proiect altfel...

Spațiile comune amenajate după ultimele tendințe în design au rolul de a-ți îmbunătății starea de spirit în drum spre casă. Lifturile moderne, culorile neutre, lumina ambientală, texturile atent alese vor contribui la starea de bine.

 

Zonele de relaxare outdoor proiectează o atmosferă vibrantă.

Asset 18

Zone pentru recreere

Parcul Sportiv Tractorul este situat la 1 km de complex. În cadrul său se află o bază sportivă, cu două terenuri de fotbal și unul de minifotbal, o pistă pentru role și o zonă de fitness în aer liber. 

bus

Mobilitate urbană

Acces facil către orice punct de interes din Brașov, atât cu mijloacele de transport în comun, cât și cu mașina. Stația RAT Brașov este situată la câțiva pași. Accesul către Centura ocolitoare se face pe strada 13 Decembrie.

Asset 7

Puncte de interes

Tu alegi… Ai spații comerciale și servicii la parterul blocurilor, iar în imediata apropiere un centru comercial cu magazine și cafenele, hypermarket, cinematograf, magazine mob&deco și săli de fitness. Accesul la grădinițe, școli sau unități medicale este facil.